men tolfis då

mensman? vad tusan får du ur dej ? du skulle ju skriva jajamensan inte jajamensman ? du ör ju inte riktigt klock gumman ;) men jag diggar dej även fast du tänker på att killar har mens, men jga ska säga dej, att ,killar har inte mens / dom får inte mens som sakt, :) det är bara vi tjejer som får det, du måste läara dej det,';) annars kommer det inte gå bra för dig när ni sex och samlevnad ( eller vad det heter hahahha ) :):):):):):):):):):):):):):)

kiiiiiiiiisssssssssss<3jag vet att jag har sexxig rummmmmmppppppppppaa boch det kan ingen ta i från mig :) hahah
men nu ska frida plugga så nu kan jag inte prata med hon :) men det blir ju backen i kväll och då ska hon berätta en pinis sak :) hare <3

snart tillbaka i tempot igen ! ;)

nu har jag inte skrivit på ganska länge,
känner väl att jag ska ta och börja med att skriva mera nu :)
men det lär ju ta ett tag, och komma på att jag ska skriva varje dag,
men man får ju försöka, ( FRIDA DU MÅSTE BÖRJA SKRIVA )

jag har nyss gjort käxa, för i morgon har man engelska glosor,. inte roligt,;(
men jag kommer ju kunna dom lätt som en plätt , hoppas jag iallafall:D

jag kan ju licka gärna börja skriva om hur min vecka har varit :)

måndag !
var på skolan, hade musik efter handledaritd, men vi skulle ju ta andra dosen av svinis då , så då gfick vi ju gå ner till skolsyste, och ta sprutan ;( men sen gick det ju fort när man tagit den, men denhära gjorde ondare en den första inte roligt, sen gick vi till musik och, gjorde nåt , kom inte i håg :D  sen hade vi slöjd satt och rita :) sen mat . sen vet jag inge mer hahahhahha !!

tisdag !
jadu då var jag hemma och hade ont i huve lus armen efter svinis, :( så jag gjorde inte så mycket den dagen, kollade mest bara på tv satt vid datorn, sen var ju pappa ledig så vi åkte ner till ica vid typ 1 eller nåt :) hihih ! köpte glass, åt typ tre stycken när vi kom hem hahahah !

onsdag !
jadu ! var på skolan, efter en hemma dag i tisdags :( vi hade bild , vi skulle typ måla våran hand som vi hade gipsat förra onsdagen, :) men han dock inte klart , men ska fortsätta på onsdag, :D sen gjorde vi väl inte så mycke mer denna onsdag, :D hihiih !

torsdag !
jaa ! gjorde inte så mycke i dag, :) typ haft svenska, engelska, matte och so :( sen slutade vi två , lte tidigare :D sen så åkte jag hem satt mig vid tv, kollade typ på nåt :D hahha !  sen så vid fyra eller närdet var kom pappa hem, :D sen när mma kom åt vi :) hamburgare! :P sen ahr jag typ varit över till mona, sne har jag gjort läxa, sen typ inge mer :D 

fredag ! 
jadu får väl se vad som händer !   kkkkkkkkyyyysssssssssssssss*