så nu....

...har jag kollat runt på internet på massa kläddaffärer, och gud vad mycket man kan hitta, har ungefär kollat runt i ja en halv timme :) och hittat massa saker jag skulle tänka mig köpa :) ja det är klart jag kommer inte få det för mamma förns jag "städat" RUMMET ! ;o iaf bilder kommer nedan !
asså det är allt möjligt jag har hittat :) ska kolla vidare på lite skor :) men inte just nu :)


idag har det varit skola började kvart över åtta, åhh gud vad jag blev glad i dag, jag skulle haft utvecklingssamtal, i dag , men så blev det inet :) "frida glad" fast det blir nästa onsdag  " suck"  jag måste värckligen säga att jag vill byta matte grupp. för ja sigge är inge bra ! :) vill ha MATS ! men iaf , jag kommer ju förmodligen inte få byta, men ebba kankse ska och då blir lilla jga ensam och då kommer matten gå åt skogen .. ;o iaf vi har typ haft matte, svenska , no , so , och idrott i dag :P ska kansek vara med frida nu eller nåt :) assåå gud jag sa att hon ksulle smsa mig när hon slutat, men jag har telfonen nere så hon kansek har smsat , måste ner och hämta telfoen , jag tar tid :) jag jag börjar nu : 1, 2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7,8,9,10,11,12 så nu är jag tillbaka, och som sakt frida har smsat ömmh , vad står det : nu har jag slutat, :9 skickat 15:32 :) ojojojojo ! iaf . vi lär ju hitta på ngt :) men i morgon är det avslutning i fotboll :) och som sakt så slutar jag forever då :) så alla vet ! mitt knä pallar inte :) " mamma jag skojjar" iaf,  jag bilder komemr på det kläder jag hittat  :) här nedan..
"frida blir glad när hon hittar så mycket som hon vill ha" " fast ledsen när hon inte får det" :) :(
19:17

har inte hunnit bloggat eller så är det för att jag inte jag "orkat" , men iaf , i går sov jag hos ebba :) för idag hade vi sovmorgon till halv 10, och jag va med henne efter sklan i går så då tyckte vi att det passade men att sova över också :;) så idag var det skola, asså skolan har blivit tråkig :) fast det har den alltid varit iförsig :) men iaf, jag har inte gjort så mycket i dag :) gjort pannkakor :) elelr mest hampus då menmen .. ikväll blir det nog inget :) hittar kanske på ngt vi får se :) iaf , elin och jag håller på att diskutera våran, outfitt elelr vad det heter ,  ja vi hålelr på att diskutera det i af om hur vi ska se ut i bakcen i år . vi ska ju bli väsra jibbarna, men a värsta powweeeeer, kläderrrnaa. :) iaf vi komemr överens om allt, det komemr bli den bästa vintern i backen , bara jag får ett årskort...  PAPPA  du vet vad jag menar va? iaf det kommer en bild med det vi diskuterat här nere :) ja nu ska jag väl försöka  hitta på ngt :) elelr så foortsätter min och elins diskuston :D

VAFAN det går inte att lägga upp bilder ,då får jag väl försöka senre :) diskutionen kommer sen om det går :)

/ f

19:30

hej bloggen, har inte bloggat på ptvå dagar konstigt nog :) iaf, idag har det varit skola, först hade vi handledartid :) sen var det bild, es , musik :) vi är tre grupper med 7b2 :) iaf, jag hade musik, och efter typ 10 minuter , får brandlarmet , och det var inget sånt hära test eller vad man ska säga , det var på RIKTIGIT :) läskigt :P iaf då typ sköött det as högt, sen så, sa högtalaren, vi ber er alla utryma lokalen, elelr nåt sånt :) så vi gick ut, och det spö regnede.. sen.så gick vi in till skolan, ohc väntade där, för vi fick inte gå in igen i musik lokalen, utan vi var tvungen att vänta på att brankoren hade kommit, sen kom dom då , sen fick vi gå in igen , och vet ni vad det var ?  HAHHA, i matsalen hade dom steckt nåt elelr nåt sånt, och glömt att slå på fläckten, :) nåt sånt jätte dumt :P iaf efter det hade vi, ömhh vi hade, lunch :P sen var det engelska, :( efter det var det SO, fast halva klassen hade NO, sen hade vi iaf svenska vi kollade på film :) sen var det NO för mig , och halva klassen , som hade NO före, hade SO nu :)  iaf sen har jag bara varit hemma och frysssssittt :) sen kom mamma lina och henke ,sen för typ en halv timme sen, så kom mormor och morfar ':) ikväll kanske det blir nåt mys, med frida elelr nåt , bror på :) bloggar kankse senare i kväll eller nåt :)

/ f

BILDEN GJORT AV FRIDA :)