solig fredag !

h e j s a n !
det har varit mycket med dålig uppdatering här !
men jag ska försöka komma igång ! :)

Igår åkte jag in till staden men mina underbara vänner, Alva, Elin & Camilla !
vi åkte dit vid ungefär 20 över tio, elerl vi tog bussen som gick då !, så vi kom väl fram vid 10 i 11 kanske, ingen aning faktiskt ! :) vi gick runt där och hade detså trevligt så, fick med mig 2 påsar hem ! vi gick och åt på mc Donalds. och där träffade jag min syster, och Sara:) vi åkte tog bussen hem halv tre :) hade även träning i går . bakom njurunda hallen, för det var match på essvik, men det funkade ju endå.

fick med mig en jumpsuit hem, det lär komma hem flera sånna i min garderob i sommar,
tycker dom passar väldigt bra där ! :)

fick även men mig en gullig liten tröja !

det kom även med en ring, ringar är alltid bra att ha, måste inför skaffa mig flera ! :)


denna hittade jag på ginatricot, för aa det behöver vi inte bry oss om ! :) haha

blev inte sån bra kvalitet på denna bild men det får duga !

just nu sitter jag och väntar på att ebba ska komma, så får vi se vad dagen bjuder oss på, det brukar ju alltid hända något roligt när vi är med varandra hah :) ni få ha det så bra fördet ska jag ha ! :)

kram

Dålig uppdatering här!

Hejsan halloj, Dålig uppdatering, inte haft orken, lusten eller värken brytt mig om att jag ska blogga, men nu såhär på påskafton så kan jag ju göra det, och för sett min kära vän Ebba har startat en blogg gör att hon tror att hon kommer bli bättre än mig och lineär på att blogga, för både hon och jag har inte bloggat på länge så då slog vi vad om den saken. Jag sitter iaf hemma hos mormor & morfar i Järpen (Åre), och alla här håller typ på att fixa mat och sånt. Och jag sitter bara här med mormors IPad! Vi kom hit på torsdag vid 18 ungefär, och då fick vi mat, sen igår så åkte vi ut och åkte skidor, så jag är solbränd i ansiktet! Sen när vi kom hem så la jag mig ute och solade. Sen spelade vi kubb, och efter det blev det krocket! Sen gick jag in och kollade på talang, gick i. Shorts hela dagen ! Idag så åkte pappa och jag in till Åre och snokade runt fick ett par nys solglasögon av pappa! (bild kommer) vi åt glass och bara hade det gott! När vi kom hem tog jag på mig shorts, gick i svarta byxor inne i åre väldigt dumt gjort av mig. Som jag sa, jag tog på mig shorts och gick ut och solade sen efter halvtimme kanske, spelade jag mamma &; pappa krocket! Jag vann! Sen hoppade jag in i duschen efter nån timme, fixade mig in för kvällen, klädsen består av aprikosfärgade shorts och ett svart linne, ( bild kommer) ja det var väl det. Ska försöka börja uppdatera bättre! I får bilder från helgen senare när jag kommer hem ! Nu ska jag spela lite spel på mormors IPad! Så Ni får ha en trevlig påskafton! GLADPÅSK ! :)

dagen

h e j s a n !

idag har det varit skola, tråkig dag.  började kvart över 8, men jag tänkte att det var torsdag eftersom vi hade friluftsdag i går så tänkte jag att det var torsdag ist för fredag så jag trodde vi började halv 9, så 5 i var jag inte klar och jag kom ju på då att vi började kvart över så då fick jag springa ner ta på mig skorna och ja g lite fort till bussen, haha ! sen när jag kom till skolan , så ja vi hade typ ES eller iaf min matte grupp. så på slutet av den lektionen så gjorde jag och ebba ett april skömt till line som är i åre, och ja orkar inte skriva vad vi gjorde men aa :) sen så var det typ tråkigt, på SV gjorde vi nåt jävla provgrejsimojs, ja det var ju typ ett april skämt, fmen kul var det ju :) ja sen tog jag bussen hem gjorde inget när jag kom hem, vid typ 17 kom lina och henke, fast dom åkte ner på nsk typ på engång, fast jag orkade inte förlja med, sen kom dom hem och gjorde mat, och nu har dom typ åkt och nu är jag ensam hemma, mamma och pappa är på nsk, och dom kommer hem vid typ 12 haha :) trevlig kväll alltså ! :) ne gud vilket tråkigt inlägg, elelr det känns som så ! haha :D

ingen bild , sitter vi mammas dator :) hih

kramkram