Snygga Ebba

H e j s a n !

Nu sitter jag i soffan hemma hos Ebba, och vi ska titta på film snart, tror jag.
just nu sitter vi bara och gör ingenting, eller Ebba sitter och läser mina sms.
Men ja precis så är det, nä men jag har inget att skriva bara typ att Ebba och jag ska tjocka i oss ostbågar snart!


Det har varit väldigt dålig uppdatering här på sista tiden känner jag, men det är något vi få leva med nu, kommer nog börja blogga mer när skolan börjar, om jag har tid.
snart fyller jag år också tror att det är sju dagar kl 00:00 eller ja, jag tror det.

vet inte riktigt när jag ska hem, men min "snälla" bror ska faktiskt hämta mig, det var ju snällt av honom, eller vad tycker ni?

nä nu ska jag brottas med den jätte snygga Ebba, så alla vet ! :D


" jätte snygga Ebba"

kram o puss

kläder

hejsan! jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag köpte på stan med frida i måndags. men anledningen till att det inte kommer förns nu, är för att jag inte riktigt haft tid eller haft orkae att lägga upp det.

långklänning : H&M 149:-

linnén H&M 69.50 st

linné H&M 69.50 :-

linné cubus 49.50 :-

sen var jag även med mamma på birsta för nån vecka sen, och köpte ett par nya svarta jeans, för mina sprack för inte allt för länge sedan, så nur har om blivit ett par shorts ist, sen kom jag även hem med fyra bhar, hahha behåar kanske ne jag vet inte hur man ska skriva, en bh flersa behåar! hahah, amen iaf.
sen var jag faktiskt på birsta i lördags men M(amma), P(appa), H(ampus), L(ina), L(ova) :) och då fick jag med mig en tröja hem från lindex, tyvärr så har jag inte nån bild men det kankse kommer en jag vet inte, ni får helt enkelt hålla utkik ! :) haha

snart kommer min syster hit, trevligt !
nu ska jag faktiskt gå ner och öppna dörren gå ut stänga dörren sätta mig på en stol, sitta där i 5 sek kliva upp, öppna dörren gå in stänga dörren, ta min fotboll i handen, öppna dörren, gå ut stänga dörren, gå ner för trappan, ner på gatan, kasta bollen i luften och fånga den ! bara så ni vet liksom :)

kram