best memories comes from bad ideas.

Hej på er. Idag är min allra sista sommarlovsdag, i morgon börjar skolan och vardagen igen och jag längtar inte ett dugg. Så idag har jag njutit av min sista lediga dag med underbara vänner. kvällen går åt till fotbolls träning, vilket är ganska tråkigt, skulle hellre vilja hänga ute och bara njuta av sista timmarna som ledig. Jag ska försöka lägga upp lite bilder, på vad som hänt under sommaren, men det får bli någon annan dag. Ni får ta hand om er så hörs vi !
 

It's hard to forget someone who gave you so much to remember

 

 

 

 

 

Länge sedan jag skrev här känns det som. That's bad. Vart ska jag börja? I helgen umgicks jag med min syster och lova, åt middag hos lina i lördags, sen blev det ganska sent, efter att ha sett filmer, så då tog jag och sov där, i söndags gjorde vi inte så mycket, mamma och pappa kom och hämtade mig vid 14 tiden? Maybe. Kom även tillbaka på måndagen och umgicks lite, tog en sväng ut till birsta och lovis, och självklar lina, då det var hon som körde. Idag har jag varit med Elin, vi har solat och "badat" och ätit lite glass. Har även varit ute och fotat med frida. Sen har jag ju i och för sig så har jag ju också blivit firad av Ebba och Line, men det kan jag ta i ett annat inlägg. Resten av veckan vet jag inte vad som händer, vi ser väl, ska försöka njuta så mycket som möjligt sista veckan innan skolan börjar... Vi börjar den 23 vilket är nästa torsdag. Är inte så sugen på att börja skolan, men kul att se alla i klassen man inte träffat under sommarn liksom.
Btw, så hatat jag att blogga via mobil, då det ser ut som man har skrivit jätte mycket, men sedan bär man publicerar det och kollar på datorn är det bara några rader...angry..
För att se och veta att jag lever, följ mig då på instagram, där jag uppdaterar flitigt, @fridaakarin är mitt namn.
lite bilder från helgen osv.

 

 

 

Happy Birthday to me

Idag fyller lilla jag 15-år, jippi ! Ätit lite tårta och så under dagen osv osv, just nu kollar vi på os. I morgon blir jag upphämtad klockan 13 om jag inte minns fel, av Ebba och Line då ska vi se vad dom har hittat på för bus. Det blixtrade precis, typ precis på våran gata kännes det som, men det är ju bara jag som överdriver. Kanske om jag är snäll kan jag visa vad jag har fått, men det får bli någon annan dag, då kan jag även visa lite shopping som jag in handlat denna vecka osv. Nej nu avslutar jag här, peace ✌