Never cry for the person who hurts you. Just smile and say : " thank you for giving me a chance to find someone better than you "

Just nu är jag på väg till bussen, för att sedan ta mig vidare till skolan... Har ju inte bloggat på ett tag nu. Under den tid jag inte bloggat har jag hunnit med en veckas lov, och även en veckas prao... Har även fått ett par nya Converse vilket är toppen! Har även hunnit med 9 besök på stan på tre ynka veckor, vilket är sjukt, är egentligen aldrig på stan, har dock inte köpt något eller jo en vit blusskjorta, om man kan kalla det så? Och sen ett par solisar! Sen har jag klippt kort hår också. Har varit på bio med Alva, this means war ! Kung film. Vad mer ska jag säga? Hm jo juste ! Vi var barnvakt åt lova i lördags vilket gick super duper bra (det märks att hon gillar sin moster) hon sov även över här! Första gången hon sov över hos någon ! Hon var jätte snäll och gullig som vanligt. Nu tror jag att jag inte har så mycket mer att berätta, eller jo jag har bad i dag !! Åhh vill inte. Jaja det var allt för mig, hej

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

är med och tävlar !


Är med och tävlar på http://nielsens.blogg.se om två valfria jeffrey campell. Det skulle inte sitta helt fel med att få hem ett par ! gå med i och tävla du också vettja !! tryck  på länken för att tävla http://nielsens.blogg.se/2012/march/tavling-1.html .

skulle göra min dag om jag vann !


ps. länkarna blir vita, så tryck bara på dom vita rutorna, för att komma till tävligen, eller till bloggen, för att läsa !