I'm in a good mood i'm just not a smiling kind of girl.

Har inte bloggar på evigheter känns det som, så jag kände mig illa tvungen att göra det, så ja nu är jag här, jag lever, mår bra, bara lite smått ont i armarna sen i går på idrotten, ni vet jag visade musklerna för killarna på redskapsgymnastik.

Mitt lov har iaf varit väldigt bra, har gjort ganska mycket grejer, började första veckan med ja jul afton på lördagen och så, sen på måndag for vi på mellandagsrean, sen på torsdag bar det av till orsa- grönklitt. där friade vi nyår med mammas släkt. hur mycigt som helst, åkte i backen varje dag, åkte även lite längd.

Min andra vecka gjorde jag inte så jätte mycket, var i backen någon dag (tror jag) var med Ebba måndag- tisdag. i helgen var jag upp i vännäs och träffade bror min, kollade på hans två matcher som han hade lördag- söndag, dock förlorade dom ju båda matcherna, men det vara bara för att jag var sjuk, eller så var det för att dom var allmänt dåliga ? hm. som sagt jag har varit sjuk sen i torsdags ungefär, fast jag är på bättrings vägen nu, lite snorig och så.

Denna vecka har jag för mesta dels spenderat i skolan på dagen och i backen på kvällen med Camilla, var där i måndags, och onsdags och ska även dit i kväll. vi åker dit vi två träffar några blir en grupp :D hahah

Just nu lyssnar jag på musik och är hungrig, orkar inte göra något att äta, för pappa kommer snart hem hoppas jag !

Juste, har även knäppt lite självpoträtt, eller okej stod där i 10 min kanske, så det blev inte så mycket, och alla blir ju inte precis bra så ja. alla bilder är även o redigerade än. om inte svartvita

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: