Tillbaka på ruta ett.

Hej!
Nu är jag tillbaka här, tillbaka på ruta ett så att säga, då detta var min första blogg och kommer alltid att vara det. Denna blogg har jag hållit i gång enda sen 2008 tror jag det är och det är faktiskt väldigt länge, har ju dock varit borta härifrån i ett år kan jag tänka, flyttade i slutet av 2012 tror jag, runt denna tid kanske så vi säger ett år utan min älsakde barndoms blogg *haha*.
Vad har hänt medan jag varit borta ? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte, eller jo det gör jag ju. Har exempelvis börjat ett nytt år med nya möjligheter, 2013. Som snart är slut, eller ? Sen har jag gjort alla förbaskade nationella proven som man gör i nian. Jag har gått ur nian med bra betyg. jag har levft livet under sommaren 2013. bästa på länge tror jag, hunnit gjort så mycket men ändå inte, när man ska berätta vad man gjort så är det typ bara "ne ingenting, chillat hemma" typ så, men när man väl tänker efter så har jag hunnit gjort så j*vla mycket denna sommar, alla dessa sena sommarkvällar, när man verkligen varit ute hela natten och egentligen inte gjort någonting. alla fina dagar man legat på stranden, alla fika stunder man haft dessa varma dagar då man inte orkat sola. ( borde egentligen se ut som en fet kossa, men som tur är så gör jag inte det, hoppas jag). Om jag ska vara helt ärlig så har jag nästan inte umgåtts någonting på dagarna utan mest på kvällarna... men kvällarna är mysigast enligt mig. Jag har även hunnit varit på gatufesten och haft 4 underbara dagar tillsammans med mina vänner och musiken. stått längst fram på petter, magnus uggla, icona pop, mange hellberg, maskien, teddy bears, petra marklund, petter, ulf lundell, ja asså jag tror vi stod längs fram på alla arister faktiskt. Vi drog oss från ena scenen till den andra och av en slump stod vi där med staketet vid magen och scenen rakt framför oss. Gatufesten var nog en av den bästa veckan på hela sommarlovet, just att jag fick dela 4 underbar kväller med otroliga vänner, skrattat, sjungit, dansat, skrikit, gråtit över idioter osv. Sen har vi hunnit med och gjort så j*vla mycket mer så det nästan är svårt att skriva upp för det är så mycket. Jag har varit till Turiket i en vecka med mamma, pappa och hampus. Där vi levde en hel vecka i 40 graders värme, sena middagar, härliga dopp i havet, lek i poolen. En dag tog vi till och med oss ut på en båt tur med ett pirat skepp, då vi skulle hoppa från grottor se delfienr och skuldpaddor. Vi hoppade från båten mitt ute i havet, vattnet var turkost och hur fint som helst. Väl hemma i sverige igen så stod min födelsedag och konsertfesten på schemat. Började med paket på morgonen och lite tårta. Sen skulle jag ut och äta med Alva, Camilla och Nellie och det sjukaste med detta är att dom planerat en överraskingen för mig. Nellie hade tagit en förtidig buss, vilket jag trodde på, för det är ändå Nellie vi pratar om. Så det var bara jag, Alva och camilla. Vi köpte med oss mat och satt oss vid ån, och tror ni inte att alla andra kommer från ingenstans och börjar sjunga för mig ?! Med paket i händerna och en stor flaska pomac kommer dom emot mig, och jag dööör av lycka, att man ens få ha så underbara vänner är sjuk. Vi satt iallafall och pratade vi ån, jag öppnade alla paket och sedan gick vi vidare mot konsertfesten. Där jag fick se Håkan, och även där av en slump hamnade vi längst fram, sjuk upplevelse faktiskt.
Tycker jag kan sluta här även fast jag har sjukt mycket mer att berätta av det som hänt under mitt sommarlov, så kommer jag bara på alla onödiga saker som inte ens är speciellt roliga att berätta. Jag kan ju bara sammanfatta mig här och säga att mitt sommarlov var har varit det bästa på länge !! 
Den 21 augusti, dagen då allvaret började igen. Lilla jag skulle bli stor jag börja 1:an på gymansiet. Nu har jag börjat min tredje vecka och jag trivs väldigt bra.
Ja som ni kanske ser så har jag hunnt gjort ganska så mycket medans jag varit borta härifrån och då kan jag tillägga att detta är inte mer än hälften av allt jag gjort. 
          
          
          
          
          
          
          
          
 
 
puss
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: